سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

همچنین برای استفاده از سقف عرشه فولادی در دهانه بیشتر از این مقدار، از سیستم‌های دیگری مانند سیستم سقف فولادی جعبه‌ای استفاده می‌شود.

نوع کاربری، شکل و ابعاد از جمله‌ی این ویژگی‌ها هستند. اما در این میان عمق و عرض بال‌ها (فاصله ی دندانه‌ها) و برخورداری از آج مهم‌ترین عوامل دسته‌بندی آن‌ها هستند. سقف‌های عرشه فولادی معمولی

سقف نیز یکی از اجزای ساختمان است که تاثیر چشم‌گیری بر روی وزن نهایی آن دارد بنابراین با استفاده از سقف سبک‌وزن عرشه فولادی می‌توان وزن نهایی ساختمان را کاهش داد تا در برابر زلزله آسیب جدی به آن وارد نگردد. سایر ویژگی‌ها و مزایای این نوع سقف ساختمانی را در بخش دوم این مقاله مورد بررسی قرار خواهیم داد. جهت دریافت با ما در ارتباط باشید.

البته برای به حداکثر رساندن استحکام و حمایت از مصالح سقف، باید از نوع باریک‌تر این محصول هنگام ایجاد سقف بندی استفاده شود.

از دیگر مزایای این سیستم این است که امکان اجرای آن در بیشتر شرایط آب و هوایی ممکن بوده و بدین وسیله از بروز تاخیرات جلوگیری خواهد شد.

برای مهار فلاشینگها از سیم آرماتور بندی و اتصال آنها به گلمیخها و یا از تسمه های گالوانیزه و مهار به گام فوقانی ورق عرشه فولادی استفاده مینمایند.

با کارشناسان حرفه ای ما، فرآیند خرید را در کمترین زمان ممکن انجام دهید

اجرای این نوع سقف ساختمانی با استفاده از عملیات آرماتوربندی و بتن‌ریزی بر روی ورق‌های فولادی گالوانیزه صورت می‌گیرد. البته از سایر اجزای اصلی این نوع سقف ساختمانی می‌توان به وجود تیرهای فرعی در بین تیرهای اصلی نیز اشاره کرد.

تنها مشکل این است که به دلیل هزینه تولید بالا، همه تولیدکنندگان عرشه توانایی تولید چنین پروفیل‌هایی را ندارند.

مهندس طراح عرشه باید الزامات مقاوت در برابر حریق را در طراحی سقف عرشه فولادی در نظر بگیرد. الزامات حریق ممکن است حاکم بر مقادیر مقاومت و جرم حجمی بتن باشد.

هرچند در نظر گرفتن درستی این فرضیات به شرط داشتن اطلاعات دقیق از مشخصات هندسی ورق‌های ذوزنقه‌ای و رفتار مشترک المان‌های این سیستم خواهد بود.

این ورق یکی از اصلی ترین، مهمترین و پر هزینه ترین بخش ها در سیستم سقف های عرشه فولادی می باشند. این ورقها با ضخامت ۰٫۸ میلیمتر الی ۱٫۲۵ میلیمتر و در عرض ۱۲۵ سانتی متر به صورت رولی توسط دستگاههایی که به شکل موجدار و به روش نورد سرد آن ها را فرم می دهند، تولید می شوند.

بتن، پرکاربردترین مصالح ساختمانی است که از ترکیب سیمان، سقف عرشه فولادی آب، سنگدانه و مواد افزودنی ساخته می‌شود. بتن‌ریزی، آخرین مرحله در اجرای سقف عرشه فولادی است. با ریختن بتن در ورق‌های ذوزنقه‌ای، یک کف کامپوزیتی برای طبقات بالایی به وجود می‌آید.

میلگردهای بالایی در آرماتوربندی سقف عرشه فولادی وظیفه تقویت مقاومت فشاری و میلگردهای پایینی (بخش قعر با تورفتگی ورق) وظیفه تقویت مقاومت کششی بتن را بر عهده دارند.

Report this page